Hva er On Ramp kurs?

 

On Ramp kurs er et nybegynner/introkurs som er obligatorisk kurs for alle som vil starte med CrossFit. Hensikt er at man skal lære riktig teknikk og utførelse av elementære øvelser innenfor Crossfit. I tillegg vil du få økt kunnskap for CrossFit.  

Kurset sikrer at alle som trener hos oss har grunnleggende god teknikk og kunnskap før de starter å trene vanlige WOD’er (wod=workout of the day). Dette minimerer dermed også risikoen for skader.  Man vil også kunne få mange tips for å perfeksjonere teknikken og dermed øke prestasjonen. På slutten av kursdagen avslutter vi med en treningsøkt.  Vi vil også svare på eventuelle spørsmål du har.

Kurset er tilpasset de som er helt ferske, og du behøver ikke ha noe erfaring eller forkunnskaper for å delta. Alle er i stand til å delta, uavhengig av alder, forutsetninger og fysisk form.

Vårt mål er at du skal nå dine personlige mål, så trygt og effektivt som mulig.

 

Hva er det lurt å ta med seg på introduksjonskurset?

Ha på deg komfortable treningsklær, gode sko, drikke og noe å spise rett etter trening.  Kom gjerne 5-10 minutter før slik at vi kan registrere den informasjonen vi trenger før kurset starter.

Utenom det, ha det gøy, still så mange spørsmål du ønsker, ingen spørsmål er dumme. Husk også at for å oppleve noe nytt må vi gjøre noe nytt!

Når er det On Ramp kurs?

Vi har On Ramp introduksjonskurs ca 1. gang pr. mnd avhengig av personer som melder seg på.

Følg også med på Facebook siden vår for informasjon, eller kontakt oss for å høre når vi planlegger fremtidige kurs.

Logo Crossfit Journal