Nytt On Ramp introduksjonskurs

Torsdag 12. januar 2017 arrangerer vi nytt On Ramp introduksjonskurs.

Vil du bli en del av denne flotte gjengen? On-Ramp er ett obligatorisk kurs for de som ønsker å begynne med Crossfit. Fokus på teknikk av de mest brukte øvelsene. Kom gjerne innom for en prøvetime først.

 

Hva er On Ramp kurs? 
On Ramp kurs er et nybegynner/introkurs som er obligatorisk kurs for alle som vil starte med CrossFit. Hensikt er at man skal lære riktig teknikk og utførelse av elementære øvelser innenfor Crossfit. I tillegg vil du få økt kunnskap for CrossFit.  Kurset sikrer at alle som trener hos oss har grunnleggende god teknikk og kunnskap før de starter å trene vanlige WOD’er (wod=workout of the day). Dette minimerer dermed også risikoen for skader.  Man vil også kunne få mange tips for å perfeksjonere teknikken og dermed øke prestasjonen. På slutten av kursdagen avslutter vi med en treningsøkt.  Vi vil også svare på eventuelle spørsmål du har.

Kurset er tilpasset de som er helt ferske, og du behøver ikke ha noe erfaring eller forkunnskaper for å delta. Alle er i stand til å delta, uavhengig av alder, forutsetninger og fysisk form.

 

 

Logo Crossfit Journal