JOIN

tren
med oss

Hinderveien 1, 3223 Sandefjord

Tlf: (+47) 915 17 316

månedspris

699,-

Pris ved  12 mnd binding

CrossFit Kids/Teens
CrossFit Kids/Teens

CrossFit Kids/Teens starter opp igjen tirsdag 15. januar 2019 3-5 år: 16.30-17.00 6-8 år: 17.00-17.45 9-12 år: 17.45-18.30 13-16 år: 18.30-19.30 Torsdag fra 17. januar. 9-12 år: 17.30-18.30 12-16 år: 17.30-18.30   Ønsker du å prøve dette? Kom gjerne innom på en...

les mer
CrossFit Kids info 2019
CrossFit Kids info 2019

Hei alle sammen, Vi begynner med CrossFit Kids igjen Tirsdag 15.01, og foreldre kan velge mellom 1 dag i uken eller 2 dager i uken eller begge dagene. Ønsker du å prøve dette? Kom gjerne innom på en av våre timer for å prøve.  Lurer du på hva dette går ut på? Les mer...

les mer
On Ramp – Introduksjonskurs
On Ramp – Introduksjonskurs

Nytt On Ramp introduksjonskurs Torsdag 12. januar 2017 arrangerer vi nytt On Ramp introduksjonskurs. Vil du bli en del av denne flotte gjengen? On-Ramp er ett obligatorisk kurs for de som ønsker å begynne med Crossfit. Fokus på teknikk av de mest brukte øvelsene. Kom...

les mer

ukens oppskrift

Her vil det komme en enkel meny som gjelder for uken. Blir samlet opp i en egen underside med alle menyene.

Hva er crossfit?

«Konstant varierte funksjonelle øvelser,
utført med høy intensitet»

er den enkle måten å definere CrossFit på. CrossFit er ikke et spesialisert fitnessprogram, men et forsøk på å optimalisere alle de fysiske egenskapene hos et menneske. Det er det kardiovaskulære og respiratoriske systemet. Utholdenhet, arbeidskapasitet, styrke, smidighet, kraft, hurtighet, eksplosivitet, koordinasjon, balanse og presisjon. Det er en måte å trene på som skal hjelpe individet til å kunne takle alle fysiske forutsetninger. De som trener CrossFit blir «spesialister på ikke å spesialisere».

Ved å kombinere kondisjon, turnøvelser og olympiske løft, utformes ulike programmer, hvor det er konstant variasjon. Jobbe maksimalt i løpet av en bestemt tidsperiode, utføre et gitt arbeid i form av antall repetisjoner eller oppnå maks vekt på løft er ulike måter å måle ulike økter. Konkurrer med deg selv, mot klokken, eller andre.

Personlig trener

Vi har flere personlige trenere om du ønsker personlig oppfølging på din trening i en periode.

passer crossfit for meg?

CrossFit passer for alle. Alle øvelser og økter kan skaleres og tilpasses den enkelte. En av grunntankene bak CrossFit er å gi folk en bedre GPP (general physical preparedness). Med dette menes at du på en enkel og effektiv måte kan jobbe med alle aspekter av din fysiske form, og på denne måten bli bedre forberedt for livets fysiske utfordringer. Dette kan være å bære handleposer, løpe etter bussen eller hjelpe en skadet venn. For de som vil er det også mulig å ta det til neste nivå og konkurrere i CrossFit som en sport.

Hos CrossFit Sandefjord legges det  stor vekt på miljø og trivsel. Vi som ansatte ønsker å kjenne våre medlemmer på fornavn.  Det stilles ingen krav eller forventinger til hverken tidligere treningserfaring eller nivå. Hos CrossFit Sandefjord er det rom for alle.

Er crossfit for jenter?

Noen ganger kan kvinner bli skremt når de surfer på CrossFit nettsteder og videoer. Noen kvinner er bekymret for at CrossFit vil gi deg klumpete eller store muskler. Noen er redd for at de ikke er i «god nok form» for å starte med CrossFit. Det fine med CrossFit er at hver trening tilpasses til din form, selv om du er en nybegynner. Du vil aldri bli bedt om å gjøre noe som vil true din sikkerhet og vårt program. fokuserer på å forbrenne fett og øke muskelmasse. Du vil imidlertid bli bedt om å bruke hver eneste muskel i kroppen din for å perfeksjonere formen din som til slutt fører til en givende trening og resultater i løpet av kort tid.

Work

cossfit sandefjord

kontakt

ÅPNINGSTIDER

Mandag-Fredag: 06:00 – 22:00

Lørdag: 06:00 – 21:00

Søndag: 08:00 – 21:00

ta kontakt for gratis prøveuke